Nytt design og litt til...

Endret designet mitt idag, så det vart litt meir sommerlig. Elsker det! Skrift typen, bildestørrelsen, Sidemenyen, detaljene i bakgrunnen, alt.. åh! Klarer virkelig ikkje slutta å sjå på det, haha :) Synes også mai recapen vart vellyket. Kva synes du?

Eg har forresten lyst på ein spørsmålsrunde igjen, siden eg har fått mange nye lesare, så spør om kva du vil :) 

Hvilken header?Hvilken header skal eg  ha? Eg er veldig usikker på hvilken eg liker best. Please sei din meining?

Ønsker du header?

Her kjem litt informasjon om bestilling av header, og nokre eksempel på ulike headere eg har laga.

  • Eg tar ikkje betalt i form av penger for å lage header, fordi eg ikkje har så veldig mykje erfaring. Når du har fått headeren er det veldig fint om du kan skrive ein anbefaling av bloggen (i det minste at du har fått ny header) og linke meg til innlegget. Slik at eg får litt oppmerksomhet og lønn for arbeidet ;)
  • Om du kan oppgi str. på header i mailen er det bra  (eks. 950x120)   Foretrekker bilder med god kvalitet, helst ikkje bilder med mobilkvalitet der du lager trutemunn. Store, klare bilder tatt av andre, med sjølvutløysar eller stativ er best, så slepp eg å klippe vekk armane dine ;) 
  • Kommenter på bloggen min at du vil ha header, og send meg så ein mail. Eg er veldig dårlig til å sjekke mailen min, hehe, så viss ikkje kjem eg ikkje til å legge merke til det. 

Håpar at dette ikkje var for gale!? 
Det siste bildet har eg og i svart\kvitt, fekk ikkje tid til å ta skrift på no. Er grundig glad i galaxy mønster merker eg. Men det er jo så stilig!

Er det noko meir de lurar på? Kva synes du om headerene? Berre å bestille, men eg får først begynt med dei no i helga, for eg reiser vekk frå imorgon til Fredag  (nei, ikkje Bieber-konsert) 


 

 

Koselig arbeid

No sit eg og lagar headere til fleire av mine veninners blogger. Det er så koselig å hjelpe de ♥ Serlig når dei blir så glade! Det varmer sånn, haha ♥ Eg vart ferdig med Sevilda sin istad, det er den du ser her ↓ 


Vart veldig fornøgd med headeren, og det trur eg ho vart også. Tusen takk til søte Sevilda som skreiv ein veldig koselig anbefaling av bloggen min, du finner den her. No heldt eg på med eit forsidebilde til ei veninne på facebook, og når eg blir ferdig med den skal eg lage header til Isabell. Eg tok meg ein pause frå skulearbeidet no så eg får vel begynne igjen etterpå. Eg skal vekk frå onsdag av, så eg forhånds skriver noen innlegg for resten av veka. 

Kva synes du? ♥
 

 

Header til Hannahlovee..

Hannahlovee.blogg har fått ny header :) Håpar ho blir fornøgd! 

Då har eg laget header til søte Hannah, som driver bloggen Hannahlovee. Trur den vart slik som ho hadde håpet, og håper at ho vart fornøgd! Eg blei ihvertfall fornøgd med resultatet, for eg har ikkje redigert ein slik header før. Gi meg gjerne ein lyd om eg skal lage header til deg! Eg synes jo det er så gøy å redigere, så du må ikkje vere redd for å spørre om det er noe du vil ha redigert! Bare kommenter og så skal eg sende deg ein mail ;)Kva synes DU om headeren til Hannah?

WARNING!

Passende overskrift, ja! Ville bare gi deg ein advarsel om at bloggen er litt "uorganisert" og rotete i ein liten periode fremover. Eg skal nemmelig endre design igjen.

Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • hi.tu@hotmail.no    Design laget av Julie Viktoria
  • hits