Wearing my converses


i got my pair of converse a few weeks ago. i love them! their my first pair of converse ever, so it was kind of exiting to get them. i know it`s alot of money on shoes, but my mom bought them in Denmark, so they were cheaper there. what you think?

Blue light...Ekle insektEg er sikkert ikkje den eneste som synes at insekter er utrolig ekkelt!? Men igår så eg et TV-program der noen designere skulle designe tilbehør, med inspirasjon frå et insekt. Insekte måtte og vere med i det ene "tilbehørs-delen" Då var det en jente som syntes at edderkopper var skikkelig ekle! Men som den jenta sa "eg syntes edderkoppen var ekkel, men eg prøvde å lage noe vakkert av den" Og det synes eg er en veldig bra innstilling! At du kan se noe vakkert i noe som du er så redd for! 

Q: Ka syns du om insekter? 

Prøvde noe nytt...

Idag har eg prøvd ut en ny måte å redigere på. Eg synes det blei ganske stilig! Ka synes du?

?Lens flare?

 Q: Ka var finest, med eller uten "lens flare"?


5. descember inspo


Bilder frå Weheartit.com ♥

Beklager at designet er litt herpa! Det skal byttes, og eg vil ha eit som eg kan holde ut med ei stund! 

Skrevet om det HER!  

3. Desember

Hei ♥ 

Først må eg berre beklage 1. og 2. desember innlegget! Mobilen min tuller seg veldig når eg skal blogge frå den. Og det er derfor det berre står "4" i 2. desember. Eg skal fikse det etterpå so stay tuned! 

Ellers skjer det ikkje så mykje. Eg har hatt besøk i helgen og tatt masse fine bilder (håper eg) så få sjå korleis dei blei om ei stund. Det kjem eit innlegg seinare idag også. Årets "julekalender" her blir nok noen tips, bilder og litt sånt ♥ Viss eg gløymer å oppdatere så lager eg vel eit innlegg som heiter (f.eks. 4.desember) via mobilen, og så går eg inn og redigerer det seinare når eg får tid!

 

Hva synes du om bildet?   

Favorite blogs

Eg fekk spørsmål får ein leser om eg kunne skrive litt om noen av bloggene eg leser fast. Og då gjer eg jo selvfølgelig det! Eg leser for det meste foto-og-design-blogger, men også noen "rosa blogger" Det å skrive om kvardagen sin er jo noe eg ikkje alltid er så veldig "fan" av, så de eg leser skrive om noe annet i tillegg, om du skjønner. Eg skriv ikkje så mykje om de, bare basic facts.
Eirin ♥ 16 år ♥ Foto-og-design + kvardag 

Anette ♥ 14 år ♥ Foto Leandra ♥ 14 år ♥ Foto-og-video + kvardag

 

 

 

The list needs some help

Eg er gått tom for blogg-inspirasjon. Ka skal eg skrive? Ka skal eg vise bilder av? Eg veit rett og slett ikkje. Det er jo vanskelig å vite ka dere vil lese!

Eg har ei egen liste for alle blogg-ideàr eg får. Ihvertfall, sei ifrå ka du vil lese om, eller sjå bilder av, så skriv eg da på lista mi. 

Idag er det første desember og alt ting. Og her er det snø. Så idag har eg vert ute ein tur og tatt litt bilder, veldig koselig. Eg synes alt blir så mykje meir koselig når det er snø ute! Å våkne til snø er berre verdens beste følelse! Då er alt så lyst og vakkert ute! Eg trur eg skal forhandsskrive eit innlegg no, eit for seinare idag, og eventuelt eit for imorgen. Så får dere ein oppdatering om ei stund! Tusen takk for søte kommentarer i det siste! Det er utrolig hyggelig å gå innpå bloggen og sjå at så mange kommenterer!

 

Ka vil du lese om på bloggen?  Ka har du gjort\skal idag? 

 

Landslags kamp

Norges beste håndballspillere samlet på ein plass. Igår spelte landslaget mot Svergie i Bergen. Norge vant 31-28♥ 

 

 

Kommer flere bilder seinare idag \ imorgen. 

Wise as an owl

 


Ugle øredobber frå accessorize, 105 kr. 

 

 Hva synes du om øredobbene?

Braid

 


Hvilket bilde likte du best? Colour VS Black`n white!

 

Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • hi.tu@hotmail.no    Design laget av Julie Viktoria
  • hits