Spørsmålsrunde

Hei på dere. Jeg skal ha spørsmålsrunde, så dere må bare spørre i vei om alt mulig. Jeg svarer så godt jeg kan! Vil dere se svar på video eller ikke? Håper dere slenger inn noen spørsmål :-)

Litt alle veier

Idag våknet jeg til en lang huskeliste over alle tingene som skulle ryddes og bakes, og siden det har jeg vert litt overalt idag. Pappa har bursdag idag skjønner dere, så jeg og søsteren min har ordnet til selskap i hele dag. Litt slitsomt er det jo, men veldig koselig da! Det ble også en liten strek i regningen da bakepapiret inni kakeformen tok fyr da jeg skulle sette den i ovnen, hehe... Men kake ble reddet ;-) Nå er det ikke lenge igjen til gjestene kommer, så nå må jeg ned å skifte. Seinere ikveld skal jeg også på møte med koret. Hva har du gjort på idag? 

 

 

Jeg skjønner ingenting

 Litt fransk landsbygd må med :-)


Det blir nok ingen Juli recap, beklager. Da vi var i Frankrike endret vi innstillingene på kameraet slik at bildene ble lagret som RAW-filer, og ikke som JPEG. Selvfølgelig fordi jeg hadde hørt det var så mye bedre.. Problemet nå er at jeg ikke får åpnet bildene fra de siste 10 dagene av turen. Og uheldigvis for meg så var det på den delen av turen jeg tok mest bilder. Sånn kan det gå. De programmene jeg bruker til vanlig vil ikke godta RAW. Jeg har prøvd å laste ned ulike program som skal vere laget for RAW-filer, men bildene blir bare rosa? Vi har en gammel PC med windows 2000 program, for noe dritt altså...

Var ekstremt uheldig at det ble sånn! Denne sipingen stopper her. Nå har jeg byttet tilbake til JPEG, så heldigvis får jeg opp bildene fra bryllupet i helgen *lykke* De viser jeg dere senere.  

Før jeg går må jeg bare si at det er utrolig hyggelig med de søte kommentarene deres! Jeg er så takknemlig for at dere er inne og tar en titt på bildene mine!

 

Vi snakkes snart da :-)  

Litt av hvert og nytt designFlettemaniJuni recapJuni var utrolig! Herlige mennesker, låveshow, grilling, turer i fjellet, sol, bading, ferie og skolefri, familie, kjæreste, solnedganger, bestevenner...... ♥ Er ord som beskriver måneden min utrolig godt! Recapen kom litt seint men sånn går det noen ganger ;)  Om dere vil så kan dere følge meg på instagam, der heter eg hiljtu ;) 

Akkurat no sit eg og forhåndsskriver innlegg siden eg reiser på ferie. Barcelona og Frankrike skal bli himmelsk!! Kva skal du i sommer??  

"De kaller det sommer"

Hei hei! Lenge siden sist no. Eg har vert vekke i ein måned, så eg har ikkje fått blogga. Tenkte å fortelle litt kva eg skal i ferien, det er ikkje sikkert eg blogger mens eg er vekke, men då tar eg det igjen når eg kjem heim ;) Eg har tenkt å lage Juni recapen imorgen. Kva skal du i sommer?

Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • hi.tu@hotmail.no    Design laget av Julie Viktoria
  • hits