#askmeplease

Eg skal ha spørsmålsrunde igjen. Spør om kva som helst! Spørsmål?? 

 

 

Mai recap

Mai har vert ein fantastisk måned! Det har vert fint vær, lange kveldar med venner, herlige langhelger, 17.mai, eg har blitt teikna, begynt å bruke spegelrefleksen, og solnedgangar kvar kveld er berre noe av min mai. Håpar og trur at juni blir like god! Skal vekk frå 11. juni til 5. juli, og då vert det nok ingen blogging, men eg skal prøve å forhåndskriva noen innlegg ;) Kva for eit bilde likte du best? Korleis har din mai vert?
Teikning

Eg har blitt teikna av ei jente frå fransk-klassen min. Eg vart utruleg glad då ho sa at ho kunne teikne meg! Eg har aldi blitt teikna før, så det var veldig spennande. Jenta som teikna heiter Linn-Cathrine, ei super jente. Linn teikna utifrå profilbildet mitt, så eg var temmelig spent! Ho sendte teikninga til meg på facebook, men eg fekk den i handa idag, så den er ramma inn og på veg opp på veggen min. Eit høgdepunkt i Mai dette, hehe...

 Sjølv synes eg teikinga vart ganske lik, eller kva?  

En happily suprise

Seinare denne veka kjem det ein liten overaskelse. Mamma fekk ei gåve til 40-årsdagen sin, som eg får bruke. Så bloggen kjem til å gå gjennom ein liten forandring, eller bør me sei forbedring!? :) Dei som klare å gjetta kva det er vert tagga i neste innlegg. 

Eg er liten eg men eg vågar meg...


Ting eg husker frå barndommen ♥ Kva er dine beste minner frå då du var liten?

8 ting å gjøre når det regner...

 • Spille spill med familien. Det er ein kjempe koselig ting å gjøre når det pøser ned ute. Og det finnes jo kjempe mange kule spill! Du kan for eksempel prøve ut Ubongo, Settlers, Scrable, Monopol osv.
 • Fyre i peisen. Det å fyre i peisen er ein av dei koseligste tingene eg veit! Det gir liksom ein heilt anna stemning i huset! 
 • Logge på weheartit.com. Eg elsker Weheartit! Eg blir så inspirert av å sjå så mange flotte bilder. Logg deg på og søk på heilt random ting, og eg er sikker på at du kjem til å bli overasket! Og du kan jo alltids lage ein collage av dei, slik som eg har gjort: Her er mine favoritter ↓

 • Lag deg kakao. Eller noko anna for den saks skyld. Varm kakao, med sjokolade og marshmellows..nam nam...
 • Bøøker..! Bøker er min medisin på regnværsdagar! Eg er ein lese hest uten like.. Og ja, eg veit at det er mange som ikkje liker å lese, men eg anbefaler virkelig å prøve! Du kan jo bli positivt overasket. Sjølv liker eg The hunger games - triologien (på norsk Dødslekene) og The maze runner - triologien (finnes ikkje på norsk) veldig godt. Dei er virkelig verdt å prøve. Twilight er også ganske godt skrevet :)
 • Grill marshmellows i peisen. Veit ikkje om det funker, haha. Men faktisk har avtalt med pappa at vi skal teste det seinere idag :)
 • Sjå film. Og spise popcorn då! Ikkje så mykje anna og sei om det, hehe ♥
 • Sjekke ut veninna ditt sitt favoritt-band. Mine er Imagine Dragons, Fun og Coldplay, viss du lurte. Eg er også veldig glad i Taylor Swift og Owl City....

Håper du fikk noe ut av dette innlegget! Eg skal ihvertfall kose meg med disse tingene idag ♥ Og viss du skulle gå tom for ting å gjøre så kan du jo vaske huset.. Også har det jo seg sånn at Catching Fire traileren kjem ut idag på DENNE siden.. ÆÆÆÆ gleder meg sånn!!! ♥

Hi, pretty dress! Can i wear you?

På skolen min skal vi snart ha ball. Gleder meg utrolig mykje! Eg har sett ein del på kjole og sko, og sånt. Og no har eg funne ein kjole som eg virkelig har lyst på. Happy ♥ Eg har jo selvfølgelig sett mange flotte kjoler, men problemet har vert at mange av dei har vert for store. Har kikket litt på kjolene på Nelly.com, og dei er jo heilt nydelige! Men siden eg er litt lav (1.58)!? Så har det vert litt vanskelig å finne kjoler der, siden mange av de er 175 lange, haha. Har sittet og sett for meg at eg kjem med ein kjole som er 20 cm lengre en meg, haha! Ka hadde folk sagt då? 

Ups, rosablogger alarmen gikk nettopp :)  Evakuering! Neida. Litt rart å skrive om klær når du driver med fotoblogg!

Jo, tilbake til kjolen. Eg fant den på nettsiden til Veromoda, tror den koster ca. 350 kr ♥ → LINK 

 
Nydelig ♥

Skal din skole ha skoleball?

Har du funnet deg kjole? 

Marius-genser
Mamma har strikket denne nydelige marius-genseren til meg. Den blei mitt nye favoritt-plagg med ein gong! Genseren er strikket i eit veldig mjukt, men tynt garn. Så den blir ikkje for varm, og den stikk heller ikkje slik mange ullplagg gjer. Eg er super fornøyd! 

Tusen takk mamma!

 

Har du strikket-genser eller Marius-genser? 

?Julegavetips?

Hehe, ja, eg er vel ein av dei fleire personane som ikkje er ferdig med julegavehandelen endå. Eg har faktisk ikkje begynnt. Ikkje bra.. Nei, håper eg ikkje er den einaste som ikkje har begynnt? Problemet er at eg ikkje veit ka eg skal kjøpe! Det går greit å kjøpe til familien, men eg veit virkelig ikkje ka eg skal finne på til venner! Så no skal eg lese igjennom massevis av blogger, for å få litt inspirasjon til julegavehandel ♥ 


Arkiv bilde
 

On my way


I`m on my way back to the blog

Design problems

Hei hei ♥

Er det noe som har skjedd med bloggen min ? Eg har lurt litt på det de siste dagene, for det er ingen tegn til liv her inne lenger! Ingen tilbakemeldinger eller kommentarer i løpet av de siste dagene. What has happend folks? Jaja, det var egentlig berre da eg lurte på ♥ Så pliis si ifra om det  er noe galt med designet!!

 

Ukens spørsmål #6

Hvilken skole går du på?Dette er noe som eg ikkje ønsker å dele her på bloggen. Det er ikkje så mange bloggere i området eg bur i, derfor er det veldig lett å finne ut kem eg er og eg er jo ein anonym blogger ;)

Hvor mange lesere har du kvar dag, ca?

Det tror eg at eg har svart på før..? Ja ja, svarer på det allikevel ♥ Eg har alt frå 20 - 120, det kjem veldig ann på kor mykje eg er aktiv på bloggen. 120 lesere, eg syns det er mykje eg (!?) Elsker dere alle sammen som les bloggen min ♥

 

Liker du noen? 

Det er veldig personlig, så det velger eg å ikkje dele her på bloggen;) Håper dere forstår da!

Favoritt bloggere?  

Eg har skrevet eit innlegg om det HER (link) 

 

Er det noen bøker du leser, eller har lest som du kan anbefale? 

Eg er veldig fan av serier, haha! Kan jo skrive eit eiget innlegg om det ♥ men eg kan jo nevne noen her då. Eg elsker "the hunger games", "twilight", "the maze runner" osv. Må berre få legge til at "twilight-bøkene" er mykje betre en filmane!

 

Fashion inspo#2


Bilder fra Weheartit.com

Ka synes du om bildene?  

Ukens spørsmål #5

Hvor lenge har du blogga?

Eg har blogga siden slutten av juli i år, så det er vel eit halvt år siden eg startet å blogge.

 

Hva synes du er gøyest med å blogge?

Det er veldig masse som er gøy med å blogge, men det gøyeste med bElogginga er nok når man får så søte  kommentarer frå lesarane!Kan du ha video av rommet ditt?

Det kan eg kanskje. Har tenkt på det før, så vi får sjå :)

 

Hva synes du om bloggen emii8m.blogg?

 Eg svarer vanligvis ikkje på sånne spørsmål, for det blir litt tigging etter oppmerksomhet, men eg gjer det denne gongen. Eg synes designet ditt er veldig fint, eg har ikkje lest så mykje på den, var berre ein kjapp tur innom. Men av det lille eg har sett såg det veldig bra ut!

 

Spørsmålene skulle svares på for to dager siden, men eg glømte det..hehe. Typisk meg! Svarer på resten av spørsmålene seinare i uken♥

Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
 • hi.tu@hotmail.no  Design laget av Julie Viktoria
 • hits