RED


Her går albumet til Taylor Swift, RED, på repeat heile dagen lang (♥) Blir aldri lei det! Kjøpte det samme dagen som det kom ut, og det går ikkje ein dag utan at eg hører på det (♥) Er du Swiftie? Har du eit favoritt-band eller artist? 

Forestill deg drager..

No er det lenge siden eg har snakka om musikk, så eg får vel gjere det då. Eg har ikkje delt dette før, men favorittbandet mitt er Imagine Dragons, som er eit heilt utruleg band! Dermed overskriften.. Imagine Dragons spelar indie-rock, som er den stiligste formen for rock eg veit om! Eeeelsker det...♥  Favorittane mine er On top of the world, Tiptoe, Demons, og selvfølgelig Radioactive! Dei fleste har vel hørt sistnevnte ;) Har blitt litt erta av veninner fordi eg er så obsessed med dei, og har fått kommentarar som " Viss du ikkje sluttar å forestille deg dragar no, så vert vi nødt til å få deg innlagt" haha. Eg synes jo berre det er vittig, og forstår jo at dei går lei av alt maset mitt. Imagine Dragons blir på ein måte min Justin Bieber, viss de skjønnar!? haha..

Håper de får augene opp for bandet, og blir like forelska i musikken deira som eg er! 

 

Kva synes du om Imagine Dragons? Er du fan? ♥ 

When a heartbreak it don`t break even

 

 

Øverst: The script - Breakeven... Under: Regine Hatlevik - Breakeven cover...

Hvilken versjon likte du best? 

tears

"Er det en sang du alltid gråter av?"

Denne ja, alltid! Dear mr, president  ♥ P!nk ♥

 

I`m gonna get over you

Dette er vel den sangen eg hører mest på for tiden! Den er så fin! Eg har veldig sansen for sangene til Sara Bareilles ♥ Håper du og får sansen for musikken hennes!

Ka synes du om sangen?

It`s you they add up to

Eg hadde lyst til å dele ein veldig fin sang med dere. Den er berre heilt nydelig! Eg er egentlig ikkje veldig fan av one direction, men denne sangen er berre for flott til å ignoreres!

Liker du one direction? Ka synes du om sangen?

 

 

Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • hi.tu@hotmail.no    Design laget av Julie Viktoria
  • hits