Kamera-utstyret mitt

Readers, we welcome you. The hunger games humor, mahaha.. Okei, ikkje morsomt..! Til poenget ↓

I skrivande stund bestemte eg meg for å "fortelle" litt om utstyret mitt (gjennom bilder), siden eg trur det kanskje kan interesera nokon av deko?! Eg bruker no to kamera, fordi mamma fekk eit Canon eos 650d  til bursdagen sin. Eg har jo ønsket meg det kameraet i evigheter, men mamma fortjente det! Dessuten får eg bruke det, så det gjer eigentlig ingenting!

 

Utsyret mitt: 

  • Nikon coolpix L120
  • Canon eos 650d
  • Braun 3000

 

Nikon coolpix L120:


For å ikkje vere eit spegelrefleks, så tar nikon-kameraet mitt veldig gode bilder! Det tar klare bilder, med flotte fargar, og er veldig brukarvennleg! Det ligg godt i handa, er lite, og lett å ta med seg. Eg anbefalar alle som ønskjer seg eit kamerea (som ikkje er spegelrefleks) som er enkelt å håndtere dette kameraet! Det har enkle innstilingar, men manglar manuel-funksjon, noko som for meg trekk ned litt. Men alt i alt er eg veldig fornøgd! 


Canon eos 650d:


Canon-kameraet er jo heilt utruleg! Det tar kjempe klare bilder, med de sykeste fargene, og er ikkje så altfor vanskelig å bruke. Det har ein del innstilingar å sette seg inn i (noko som eg ikkje har gjort ordentlig, hehe) men det går seg nok til etter kvart. Eg blir så stolt når eg kan holde den etterlengta spegelrefleksen i hendena mine. Frå no av kallar vi, bloggare og lesare, dette kameraet mitt! Gledar meg veldig til å ta masse bildar i sommar! Æææ, lykke... ♥

Braun 3000:

Etter at eg fekk Braun-stativet mitt har eg berre brukt det meir og meir. Det er utruleg praktisk, for det er kjempe lett, og kan bli super lite eller bli veldig høgt! Det har "vater" ?! Det er ein praktisk dings ein bruker for å sjekke om ting står heilt beint. Veldig praktisk ihvertfall! Eg elske  kamera-stativet mitt!

Bildane av stativet og Nikon-kameraet er tatt med Canon eos 650d. Bildane av Canon-kameraet er tatt med Nikon coolpix L120.

Kva utstyr bruker du? 


Hei, eg er ei jente på 13 år som tar bilder og spiser The hunger games og Harry Potter til middag.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • hi.tu@hotmail.no    Design laget av Julie Viktoria
  • hits